Actionarul.ro Invata sa investesti profitabil! (FOREX & Piata de capital)

Primii pasi la bursa

Recomandăm ca înainte să continuați cu tititul acestei pagini, să citiți ghidul pentru începătorii la bursă : "Primii pași la bursă", pe care îl veți primii gratuit dacă vă abonați la Newsletter-ul nostru (în partea dreaptă a site-ului). Este o scurtă prezentare a lucrurilor pe care terbuie să le știe orice investitor (ce este bursa, ce reprezinta un grafic, de ce scade și crește prețul acțiunilor, etc.)


Inainte de a te avanta in piata de capital (asa numita "bursă"), este necesar sa ai  o baza de cunostinte destul de solida, si o "disciplina de fier". Pe actionarul.ro, incercam sa iti oferim cat mai multe posibilitati de a deveni un bun trader.

Exista doua mari clase de analiza a actiunilor: Analiza Tehnica (AT), si Analiza Fundamentala (AF).

Pentru a invata analiza tehnica, iti  punem la dispozitie articolele noastre despre cum sa folosesti diferite unelte de analiza tehnica (impreuna cu exemple):

precum si diferite formatiuni grafice uzuale:

O parte dintre articolele de analiza tehnica, sunt specializate pe lumanari japoneze:

Pentru a exersa analiza tehnica, iti oferim si grafice interactive de analiza tehnica, actualizate la sfarsitul fiecarei zile cu daele din piata: Grafice.

Pentru a-ti proteja portofoliul, invata sa folosesti cateva principii simple de Risk Management:

Pentru Analiza Fundamentala, consultati urmatoarele articole:

 

Articole referitoare la unele teorii puţin mai avansate, dar foarte folositoare:

 

Un proverb spune asa: "La scoala fara de pereti, greselile sunt material didactic, din ale altora inveti, din ale tale dai examen practic!". E mai bine sa inveti din greselile altora, sa urmezi sfaturile celor care au trecut odata prin ceea ce treci tu. Pentru aceasta, iti punem la dispozitie cateva sfaturi foarte importante pentru a avea succes la bursa:

 

 

Vom tine actualizata aceasta pagina, cu cele mai noi articole.

 

Be Sociable, Share!
  Comentarii (0) Trackbacks (0)

  Niciun comentariu


  Leave a comment

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *

  Niciun trackback.