Actionarul.ro Invata sa investesti profitabil! (FOREX & Piata de capital)

30Apr/132

Vrei sa tranzactionezi? Acum e momentul sa incepi!

Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții care nu-l așteaptă. (Woody Allen)

Dacă vrei să înveți despre bursă și despre lumea investițiilor, astăzi este momentul potrivit să începi. De fiecare dată când amâni acest lucru, practic amâni o șansă de câștig, o șansă ce te-ar fii putut face mai isteț din punct de vedere financiar.

 

Nu ai nevoie de bani pentru a invata despre piata de capital!

Vrei pe viitor să investești o parte din câștigurile tale într-un activ? Potrivit lui Robert Kiyosaki activele sunt cheia bogăției. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci acum este să dedici o parte din timpul tău învățării și pregătirii în domeniul pieței de capital (bursei) și al tranzacțiilor.Noi, pe actionarul.ro îți punem la dispoziție sfaturile și uneltele de care ai nevoie pentru a învăța (Grafice interactive), alături de știri care au o influență puternică asupra pieței de caiptal, articole care detaliază diferitele metode de analiză tehnică folosite, și multe altele ce îți vor fii de folos.

 

Testeaza-ti strategiile!

Învață, documentează-te și creează-ți un plan de tranzacționare care este simplu de aplicat, o strategie care să o ai tot timpul în minte când iei decizia de a cumpăra / a vinde.

Dacă nu ești sigur pe strategia de tranzacționare pe care ai ales-o, o poți pune la încercare pe un cont DEMO la unul dintre brokerii online care oferă acest lucru (spre exemplu Tradeville, care au o platformă de tranzacționare foarte bine dezvoltată), fără să riști să pierzi bani reali.

Dupa ce ai testat strategia și s-a dovedit a fii profitabilă, următorul pas este aplicarea ei pe un cont REAL, dar aici trebuie să fim foarte atenți, pentru că în momentul când sunt banii noștri în joc, partea emoțională iese la suprafaâă și încetăm să gândim obiectiv.

De aceea, pe lângă o strategie bună, avem nevoie de o disciplină de fier, pentru a ne asigura succesul.

Be Sociable, Share!

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te la fluxul RSS!

  Comentarii (2) Trackbacks (0)
  1. cam greu de introdus un comentariu, prea multe protectii

   • E din cauza ca sunt prea multi spammeri. Daca te inregistrezi pe site, poti posta mai usor.
    Vom cauta cat mai repede o solutie mai buna si vom schimba metoda de postare.
    Multumim pentru observatie!


  Leave a comment

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *

  Niciun trackback.