Actionarul.ro Invata sa investesti profitabil! (FOREX & Piata de capital)

13Feb/122

Analiza tehnica BRK (13.02.2011)

Preţul acţiuniilor SSIF Broker Cluj (indicele BRK, listat la Bursa de valori Bucureşti), se află într-o zonă de rezistenţăş în trecut, această zonă a fost o zonă de suport. Pe graficul de mai jos se observă acest lucru.

Rezistenta BRK broker cluj

În mai multe locuri, linia roşie a avut rolul de suport pentru preţul BRK.

Pe o perioada mai scurtă de timp, se observă apariţia unei formaţiuni de tipul Pennant, care este o formaţiune de continuare. Având înainte de această formaţiune, o mişcare ascendentă, formaţiunea indică o continuare a mişcării ascendente. De asemenea, preţul se află deasupra mediei de 30 de zile (linia roz), ceea ce indică faptul că ne aflăm într-o mişcare ascendentă.

Analiza tehnica BRK Broker Cluj

Cele spuse mai sus indică o posibilă creştere pentru BRK în viitorul apropiat. Semnalele de cumpărare le putem considera spargerea laturii superioare a Pennant-ului(linia albastră de sus), şi spargerea liniei de rezistenţă (cea roşie). Spargerea rezistenţei reprezintă un semnal mai puternic de cumpărare. După această spargere, linia roşie va deveni suport.

Be Sociable, Share!

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te la fluxul RSS!

  Comentarii (2) Trackbacks (1)
  1. Mi-a plăcut și am o întrebare: Ce program ați folosit pentru a face graficele respective? M-ar ajuta și niște link-uri cu privire la interpretarea acestora. Mulțumesc mult!


  Leave a comment

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *