Actionarul.ro Invata sa investesti profitabil! (FOREX & Piata de capital)

20Mai/113

5 sonde noi ale SNP Petrom

Societatea OMV Petrom listata la Bursa de valori Bucuresti a inaugurat 5 sonde noi in zona Olteniei. Acestea sunt rezultatul programelor de re-dezvoltare a zacamintelor si de explorare a acestora, in vederea sporirii productiei.

Johann Pleininger, membru al Directoratului Petrom, cel responsabil cu activitatiile de exploatare si productie, a declarat :

Asigurarea unei producţii sustenabile în România este o provocare. Cele mai multe dintre zăcămintele pe care le operăm sunt mature, cu o vârstă medie a producţiei de circa 45 de ani şi, prin urmare, necesită investiţii semnificative: în ultimii 6 ani am investit circa 4 miliarde de euro în activităţi de explorare şi producţie şi vom continua la acelaşi nivel ridicat. Punerea în producţie cu succes a celor cinci sonde noi este un rezultat excelent şi demonstrează angajamentul nostru de a furniza energie în România.

Aceste 5 sonde contribuie semnificativ la productia de gaze a Petrom, avand o pondere de aproximativ 6% din productia zilnica.

 

Be Sociable, Share!

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te la fluxul RSS!

  Comentarii (3) Trackbacks (0)
  1. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

  2. Thank you for such interesting blog! I found it very useful =)

  3. Thanks for tris interesting information! I found it very useful =)


  Leave a comment

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *

  Niciun trackback.